Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

plakatjosipaČesto smo svjedoci raznih načina iskazivanja ljubavi između dvije osobe. Ponekad su to skupi i ekstravagantni načini, ponekad jednostavni i od srca, ponekad vrlo domišljati kao i ovaj plakat čije aktere priče tražimo.

Hercegovci su do sada u više navrata pokazali da ljubav ne poznaje granice, o čemu svjedoče brojni kreativni poduhvati prilikom izjave ljubavi. Podsjetimo, javna priznanja do sada su Hercegovci postavljali putem grafita na asfaltima, natpisima na brdu, stadionu HŠK Zrinjskog, zgradama.

I taman kada su mnogi pomislili da je ponestalo ideja, romantični Hercegovci otišli su korak dalje. Tako je na nekoliko lokacija u Hercegovini osvanuo “plakat” sa interesantnim natpisom, putem kojeg je hrabri Hrvoje odlučio izjaviti simpatije djevojci Josipi.

Javna ljubavna poruka možda nije način na koji bi se svatko izrazio, ali prije nekoliko dana na jumbo-plakatu na ulazu u Vitinu osvanuo je plakat s natpisom: “Josipa, volim te odavde do Bjelovara i tako milijardu puta”.

Novinari portala prvi.tv zamijetili su isti takav u mjestu Knešpolje na cesti Široki Brijeg – Mostar.

Tko je romantični Hrvoje ? Tko je Josipa?

Ovih dana nam nedostaje lijepih priča i pozitivih vijesti. Stoga, Josipa i Hrvoje ispričajte nam svoju, čitamo se mi i u Bjelovaru piše prvi.tv.

Vijest o hrabrom potezu zaljubljenog Hrvoje brzo se proširila Hercegovinom. Mnoge je oduševila, no neke i usosila, jer i druge bi cure sada ništa manje nego vlastiti jumbo plakat.

Najčitanije danas

PayPal Donations

Enter Amount

Idi na vrh
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com