Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

10bfb34dd0bcb32f5cb7500eaad6beff MHrvatskim medijima ovih se dana proširila priča o zabrinutom Osječaninu kojem smeta susjeda koja se voli sunčati gola, a proizvođač popularnog soka Pipi odlučio je stati na stranu djevojke te joj je ponudio platiti eventualnu kaznu.

Naime, prema članku 14. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, djevojka bi mogla biti kažnjena zbog prekršaja vrijeđanja ili omalovažavanja moralnih osjećaja građana, za što je predviđena kazna od 185 do 750 kn.

U Pipiju kažu da djevojka ima dozu bezbrižnosti koju taj brand veliča pa je žele pronaći, zbog čega su pokrenuli kampanju na društvenim mrežama, piše vecernji.hr.

- Zakon je zakon, al kad si u elementu priprema za lito, jasno je da se lako omakne ;-) Zato će ovoj djevojci ako je dobila kaznu za sunčanje bez odjeće na vlastitom balkonu ovaj put Pipi pokriti troškove.

Šeraj i pomozi u potrazi za ovom kraljicom - objavili su iz Pipija na društvenim mrežama, uz hashtag "tražimo #bolimepipi djevojku", i poručujući: "Ubuduće popij Pipi, a ne kaznu".

Podsjetimo, Pipi je u vlasništvu Gruđanina Marinka Zadre.