Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

muskarac 83264823 810x443Muškarac iz Maroka je nedavno podnio tužbu protiv svoje supruge optužujući ju za prijevaru. Nakon rutinskog liječničkog pregleda saznao je da je neplodan gotovo cijeli život pa je shvatio da očito ne može biti otac devetero djece. Muškarcu koji radi kao profesor u malom gradu Sidi Slimane je pregled kod urologa okrenuo život naopako. Imao je malu cistu na testisu za koju je liječniku rekao da ju ima već dugo. Liječnik je odlučio muškarca poslati na dodatne preglede, prenosi 24sata.hr.

Pokazalo se da cista nije opasna, ali i da je muškarac sterilan. No muškarac je bio 35 godina u sretnom braku i njegova supruga je rodila devetero djece. Novine Al-Massae pišu da je muškarac napravio i dodatne testove koji su pokazali da zbog spomenute ciste nije mogao imati djecu zadnjih 50 godina.

Nakon toga je nazvao odvjetnika, tražio razvod i odlučio da se odriče djece. Prijevara se u Maroku kažnjava i žena bi, ako joj se ona dokaže mogla završiti u zatvoru, prenosi OddityCentral.

 

Najčitanije danas

PayPal Donations

Enter Amount

Idi na vrh
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com