Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

5f559fd29f1195ed02caceabbf624fb7 LFondacija SHL (Schüler Helfen Leben) potpisala je ugovore o financijskoj podršci s predstavnicima četiri organizacije mladih iz BiH i Srbije koji su podržani kroz prvi poziv Movements Across Borders programa (MAB) u 2016. godini. 

Jedan od četiri podržana projekta je i projekt Udruge mladih „Agape“ Ljubuški u partnerstvu s udrugom Štek House iz Niša!

Udruga mladih „Agape“ Ljubuški i udruga „Štek House“ Niš će u narednom periodu realizirati projekt besplatnih glazbenih radionica. U sklopu projekta biti će realizirano 48 različitih glazbenih radionica koje predstavljaju spoj Grassroot aktivizma i glazbe.

U okviru obje faze ovog projekta biti će realizirana i video anketa polaznika na osnovu koje će se ispitati stavovi polaznika o ljudima iz države koju su posjetili. Dakle, polaznici iz Ljubuškog će izraziti svoje stavove o Srbiji, odnosno Nišu i Nišlijama, a polaznici iz Niša će kroz anketu pokazati svoje stavove o Bosni i Hercegovini, odnosno njenim stanovnicima. Anketa će biti obavljena na početku i na kraju projekta, kako bismo vidjeli da li su se stavovi polaznika promijenili za vrijeme koje su proveli zajedno i u kojoj mjeri.