Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

izvidjac sloga p 600 20160316U srijedu na rasporedu je 24. kolo Premijer lige. Suparnik rukometašima Izviđača bit će ekipa dobojska Sloge, koja je prijatno iznenađenje ovog prvenstva. Momčad koju su mnogi vidjeli kao jednog od kandidata u borbi za opstanak, napravila je odličan rezultat i trenutno je petoplasirana momčad u prvenstvu, s utakmicom zaostatka.

S obzirom na suparnike očekivat je da će, u srijedu, u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom, Izviđač i Sloga odigrati jednu dobru i zanimljivu utakmicu na zadovoljstvo svih prisutnih.

Mladi 18-godišnji Josip Šarac pravo je otkrivenje u redovima Izviđača ove sezone. Jedan od najmlađi, a jedan od najboljih.

Josip je polivalentan rukometaš koji može „pokriti“ više pozicija i rukometaš koji igra u oba pravca. Svojim igrama ove sezone skrenuo je pažnju na sebe, postao je standardni član „Skauta“ i Kadetske reprezentacije Hrvatske. Uoči sljedeće utakmice poručio je: 

Mislim da, ako ponovimo našu dosadašnju igru, u utakmici protiv Sloge ne bi trebali imati problema. Ne podcjenjujući ekipu Sloge, koja je iznenađenje prvenstva, mislim da nam ne mogu parirati. Oni ne mogu izdržati tempo koji mi možemo diktirati, ne mogu parirati našoj brzoj tranziciji i fizičkoj spremi. Mislim da uz čvrstu obranu nećemo imati problema da ostvarimo novu pobjedu.

Isto tako koristim priliku da pozovem sve ljubitelje rukometa da, u srijedu, u što većem broju dođu u Gradsku športsku dvoranu i podrže nas, a mi ćemo im se odužiti brzom i lepršavom igrom. Osim toga, utakmice koje slijede na domaćem parketu, igramo s protivnicima iz vrha tabele tako da je za očekivati kvalitetan rukomet i veću posjetu u našoj dvorani, zaključio je Josip Šarac.

Utakmica se igra u srijedu, 16.03.2016. godine u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom, s početkom u 19,00 sati.