Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

6U prostorijama Dječjeg vrtića Ljubuški postavljena je izložba naziva „LJUBUŠKI: OAZA U SVJETLU“ koja je dio projekta "MOJ GRAD LJUBUŠKI" koju u sklopu svojih aktivnosti realizira Dječji vrtić Ljubuški. Cilj ovog projekta je kroz mnogobrojne aktivnosti što bolje upoznavanja grada u kojem živimo te omogućiti djeci da steknu određena znanja i predodžbe o Ljubuškom.

Članovi Foto kluba Fokus Ljubuški kroz fotografije raznih motiva su djecu i roditelje upoznali s dijelom ljepota Ljubuškog iz kuta kako ih vide ovi umjetnici. Kroz izbor fotografija koje su izložene organizatori su se potrudili prikazati sve ono po čemu je Ljubuški prepoznatljiv, od slapova Kravice, Čeveljuše, kule hercega Stjepana, Šiljevišta, Klobuka, prostranog polja, crkve na Humcu, vedrog hercegovačkog neba i drugog.

Na izložbi se može vidjeti kako na fotografijama vješto oživjeli bogatu prošlost Ljubuškog, zabilježili prolaznost sadašnjeg trenutka i prikazali sjajne vizure budućnosti našeg Ljubuškog. Tako su poznata i manje poznata mjesta u kojima živimo spojena u jedinstveni fotografski duh koji odiše posebnim šarmom.

Kroz izložene fotografije Ivana Bebeka, Denisa Luburića, Perice Biško, Anđelka Zlopaše, Đine Spajića, Ane Bubalo, Marija Vučića i Marija Zlopaše pogledajte jednu zanimljivu, neobičnu i dosad neispričanu priču o našem gradu Ljubuškog.

 

2345