Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

viber image 2020 01 04 09 23 58Nakon velike potrage u kojoj je sudjelovalo više od 90 gorskih spašavatelja iz BiH i Hrvatske, te mještani, policajci i vatrogasci, jutros je na području Zvirića pronađen nestali Milenko Jurković.

Podsjetimo, sinoć je za njim pokrenuta velika potraga, a jutros nešto prije osam sati je nađen na području Zvirića.

„Pronađen je živ i zdrav. Doduše, pothlađen je, odmah je pozvana Hitna pomoć kako bi ga medicinski zbrinuli“, rečeno nam je u Gorskoj službi spašavanja Ljubuški.

U akciji su korištene suvremene metode i primjenjena suvremena teorija potrage uz uporabu dronova i pasa tragača.

"Nestali M. J. za kojim je sinoć GSSuBiH pokrenula veliku potražnu akciju u okolici Zvirića kod Ljubuškog pronađen je jutros nešto prije 8 sati živ, pothlađen i bez ozbiljnih tjelesnih ozlijeda. Savez gorskih službi spašavanja pokrenuo je sinoć opsežnu akciju potrage i spašavanja za nestalim M.J. iz Zvirića kod Ljubuškog. U akciji je sudjelovalo preko devedeset gorskih spašavatelja iz BiH i Hrvatske, policija, obitelj, vatrogasci i mještani. U akciji su korištene suvremene metode i primjenjena suvremena teorija potrage uz uporabu dronova i pasa tragača. Akciju je vodio Bruno Grgić iz GSS Ljubuški", priopćili su iz Saveza gorskih službi spašavanja na svojoj web stranici.

Najčitanije danas

PayPal Donations

Enter Amount

Idi na vrh
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com