Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

credo 2U organizaciji Udruge STAP u tijeku je CREDO STEAM ljetni kamp Ljubuški 2019. Edukativne besplatne radionice iz programiranja, robotike, foto/video produkcije bile su dovoljan razlog da se veliki broj djece zainteresira i prijavi za sudjelovanje. Velika posjećenost CREDO danima otvorenih vrata rezultiralo je da se 133 djece prijavi za CREDO kamp, koji će se održavati u sljedeća dva tjedna.

To je projekt uspostave CREDO centra s početnom aktivnosti održavanja CREDO ljetnog STEAM kampa za djecu – Izgradi svoju budućnost. Upoznavanje s vještinama 21. stoljeća, druženje uz igru i međusobno upoznavanje daje priliku djeci da kroz inovativna razmišljanja razvijaju poduzetnički mentalitet i steknu poslovne/liderske vještine. Djeca imaju priliku da kroz timski rad i kreativnost steknu suvremena znanja, te uz igru i druženje uče o korištenju novih tehnologija.  

CREDO Ljetni kampodržava se u prostorijamaCREDO centra u Ljubuškom, dr. Isidora Pape 2, Ljubuški (Kod parkinga O.Š. Marka Marulića)i traje od15.-19.7.2019.god. i od 22.-26.7.2019. u prijepodnevnim i poslijepodnevnim satima. Predavanja su interaktivna i multimedijalna, uključuju individualni i grupni rad, kao i praktični rad uz instrukcije i konsultacije predavača s ciljem da djeca kroz formalne i suvremene metode učenja na zabavan način usvajaju gradivo i poboljšaju vlastite vještine.

Sve informacije vezane za CREDO projekt, možete pronaći na web stranici: www.credo.ba i  Facebook stranici:CREDO

Ponosni na veliko zanimanje CREDO projekta, iz Udruge STAP najavljuju da će na jesen CREDO (Centar za Razvoj i Edukaciju Djece i Odraslih) započeti sa stalnim radom i nastaviti s održavanjem besplatnih edukativnih STEAM radionica za djecu.

 

PayPal Donations

Enter Amount

Najčitanije danas

Radišići Portal

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com