Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

9283d64c9f0198f54087450c0d51c798 MLjubuški kraj je sve poznatiji po svojim kreativcima koji na različitim poljima svakodnevno stvaraju nešto novo po čemu i oni i ovaj kraj postaju prepoznatljivi. Njihovi interesi su zaista raznoliki, a cilj im je jedinstven, ponuditi tržištu vrijednosti u koje su utkali svoje znanje i umijeće dajući novom proizvodu osobni pečat i samim time i dodanu vrijednost. Njihove teme i materijali kreću se zaista u širokom rasponu, a osnova im je priroda; od cvijeta iz vrta, zrake sunca, prirodne tkanine i kože do zalaska sunca, pokreta, osmijeha i zvuka. Da, zaista je čudesan i čaroban proces stvaranja.

Prateći kako pomiču granice, želja nam je predstaviti ih zajedno na jednom mjestu pod jednim zajedničkim nazivnikom „Živi i stvara u Ljubuškom“.

Festival kreativaca promiče spoj kreativnosti i umjetnosti. Cilj i ideja je predstaviti kreacije koje stvaraju živeći i stvarajući ovdje, a koji su odavno postali poznati prelazeći zemljopisne i prostorne granice svijeta u kojem živimo. Njihov dosadašnji put nije bio nimalo lagan.

Kreativnost još uvijek nailazi na mnoštvo prepreka i ograničenja, lako je prepoznati, ali isto tako teško ju je vrednovati u današnjem svijetu brzo tržišne potrošnosti. Uz izložbeni segment festival će stoga biti i prodajnog karaktera.

Pozivamo Vas u četvrtak 9. kolovoza od 20 do 22 sata u hotel Bigeste na I. festival kreativaca „Živi i stvara u Ljubuškom„.

Generalni pokrovitelji:  Općina Ljubuški i Ministarstvo financija Županije Zapadnohercegovačke.

Na festivalu sudjeluju:

  1. Beemara
  2. Božana Matić
  3. Foto klub Fokus Ljubuški- Perica Biško
  4. Glazbena škola Ljubuški
  5. HELENAS.BIH
  6. Josipa i Zlatko Medić
  7. Klub kulture "Libuša"
  8. LOLA.tees
  9. PEEK A BLOOM
  10. Tamara Herceg

Vidimo se na festivalu spoja umjetnosti i kreativnosti!

PayPal Donations

Enter Amount

Najčitanije danas

Radišići Portal

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com