Ivana KruhDragi prijatelji,

kao što je već poznato u javnosti na razini naše ŽZH-e već dugi niz godina u gradu Ljubuškom i  gradu Širokom Brijegu djeluje udruga oboljelih od celijakije i osoba s invaliditetom “Kruh”. Članova oboljelih od celijaklije ima ukupno 37 te 46 članova OSI-tom. Naime, riječ je o osobama koji su ovisni o prehrambenim bezglutenskim proizvodima koje je ova skupina zbog zdravstvenih problema primorana koristiti. Želim Vam u svoje osobno ime i u ime Udruge „Kruh“ koje predstavljam uputiti izraze zahvalnosti na dosadašnjoj potpori Udruzi, simpatiji i solidarnosti s hrabrim nastojanjima da usprkos tome u ovim teškim vremenima za zdravlje i život ljudi koje izaziva zabrinutost mnogih žitelja naše ŽZH-e i šire.

Poštovane Ljubušanke, Širokobriježanke, Ljubušaci i Širokobriježani

Pred nama su još jedni izbori koji će se održati u nedjelju 15.studenog 2020.godine.Na njima odlučujemo kome ćemo dati povjerenje da nas vodi iduće četiri godine.

Udruga „KRUH“ ovim putem daje potporu kandidaturi gospodina Vedrana Markotića za gradonačelnika Ljubuškog i kandidaturi gospodina Mire Kraljevića za gradonačelnika Širokog Brijega na predstojećim lokalnim izborima u BiH 2020.godine.

Udružujemo se od srca Vašem programu u misli i molitvi te bolnim okolnostima istovremeno etapama naše Udruge „KRUH“ kao što Vam je vrlo dobro poznato grad Ljubuški i grad Široki Brijeg bili su do sada jedni od najvećih branitelja i skrbnika djece s potrebama,te se nadamo da ćete činiti sve što se može postići ubuduće u potrebi istih.

Budite stoga uvjereni da su mnogi od nas s vama ujedinjeni u miru i slobodi,nego i u zajedničkim nazorima i osjećajima žitelja naše ŽZH-e. S rastućim,osjećajem,molimo iz dna duše,da postignete od Boga,gospodina svih događaja i svih ljudskih bića. Neka Vas skupa zasja pred čitavom javnošću ŽZH-e i BiH.

Nadamo se i molimo za skoru pobjedu Vaših i naših nastojanja za izbore u Ljubuškom i Širokom Brijegu u nedjelju 15.studenog 2020.godine.

U nadi u pozitivan ishod priopćenja za javnost,iskreno primite naše pozdrave !

Upravni odbor,Tatjana Kosak, predsjednica                                Predsjednik Udruge „Kruh“

                                                                                                                        Ivana Vučić