Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

noc izvidjacaRukometni klub Izviđač organizira donatorsku večer “NOĆ IZVIĐAČA”, koja će se održati u srijedu, 2. listopada 2019. godine s početkom u 20:00 sati, u svečanoj dvorani hotela „Bigeste“ u Ljubuškom.

Spomenutu manifestaciju će svojom nazočnošću uveličati brojni prijatelji, sponzori i donatori iz redova ljubuških i ostalih gospodarstvenika, zatim predstavnici svih instanci vlasti u BiH, članovi stručnih stožera muške i ženske ekipe, te Škole rukometa, klupski čelnici i svi ostali, a sve u cilju skupljanja sredstava za razvoj rukometnog športa u Ljubuškom.

Rukometni klub Izviđač poziva sve zainteresirane da sudjeluju u ovom događaju, a to možete učiniti kroz neki oblik financijske potpore, donacijom, sponzorstvom ili kupovinom ulaznice za ovaj događaj, a sve u cilju jačanja našeg Kluba.

Odlukom Upravnog odbora Kluba cijene ulaznica je određena u iznosu od 1.000,00 KM za pravne osobe, dok za fizičke osobe cijena iznosi 150,00 KM.

Ulaznice za “NOĆ IZVIĐAČA” fizičke osobe mogu kupiti svaki dan od 09:00 do 15:00 sati u tajništvu kluba, koje se nalazi u Gradskoj športskoj dvorani Ljubuški. Zadnji dan za kupnju ulaznica je 1. listopad 2019. godine.

 

Svoj dolazak na “NOĆ IZVIĐAČA” možete potvrditi najkasnije do ponedjeljka, 30. rujna 2019. godine i to na mobitel, broj : 00 387 63 423 499 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Radujemo se Vašem dolasku!

PayPal Donations

Enter Amount

Najčitanije danas

Radišići Portal

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com