Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Lisice policija1Županijsko tužiteljstvo u Širokom Brijegu dokazalo je da je Gojko Topić (55) iz Posušja 23. srpnja 2016. godine u mjestu Osoje, općina Posušje, počinio kazneno djelo ubojstva, usmrtivši tada na licu mjesta M.B. (26) iz Posušja.

Vrhovni sud Federacije BiH je potvrdio presudu koju je izrekao Županijski sud u Mostaru, kada je Gojka Topića osudio na kaznu zatvora u trajanju od 13 godina, potvrđeno je za Bljesak.info iz Tužiteljstva ŽZH.

23. srpnja 2016. godine u mjestu Osoje, općina Posušje, u jednom adaptiranom ugostiteljskom objektu došlo je do prepirke između osuđenog i usmrćenog M.B. iz Posušja.

”Nakon prepirke osuđeni je izašao iz ugostiteljskog objekta zaprijetivši da će se vratiti s puškom i da će ih sve ‘riješiti’, što je i učinio noseći sa sobom pušku marke ‘Maverick’. Po dolasku do ugostiteljskog objekta došao je do ulaznih vrata, otvorio ih, a kada je prema vratima krenuo M.B. u istog je iz neposredne blizine ispalio dva metka u predjelu glave”, izjavio je za Bljesak.info Josip Aničić, viši stručni suradnik i službenik za odnose s javnošću Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu, prenosi Bljesak.info

Najčitanije danas

PayPal Donations

Enter Amount

Idi na vrh
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com