Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
blokada policija siroki 3Propusnice za kretanje osoba na području Zapadnohercegovačke županije u vremenu od 18 sati do 5 sati izdaju županijski/gradski/općinski stožeri civilne zaštite, a na temelju pisanog zahtjeva pravnih i fizičkih osoba.
 
Za sve osobe koje su uključene u provođenje i nadzor nad provođenjem mjera i aktivnosti rješavanja stanja nesreće prouzrokovane opasnošću od pojave koronavirusa (COVID-19) na području Zapadnohercegovačke županije, te zaposlenike kojima se proces rada odvija u smjenama. Gradski/općinski stožeri civilne zaštite, samostalno i na pisani zahtjev, izdaju
 
Propusnice za sve zaposlenike gradskih/općinskih službi, te pravnih osoba kojima je osnivač grad/općina, a koji su uključeni u provođenje i nadzor nad provođenjem mjera i aktivnosti rješavanja stanja nesreće prouzrokovane opasnošću od pojave koronavirusa (COVID-19) na području Zapadnohercegovačke županije, pripadnike službi zaštite i spašavanja na razini grada/općine, volontere i zaposlenike gradskih/općinskih organizacija Crvenog križa, te na zahtjev drugih pravnih i fizičkih osoba (gospodarska i trgovačka društva u kojima se proces rada odvija u smjenama, prijevoznici, novinari itd.) koje djeluju na razini grada/općine a obuhvaćene su točkom 2. Zapovijedi Županijskog stožera civilne zaštite (broj: 14-05-44-44-1/20 od 21. 03. 2020. godine).
Županijski stožer civilne zaštite, samostalno i na pisani zahtjev, izdaje Propusnice za članove Vlade, članove Županijskog stožera, zaposlenike Uprave civilne zaštite, zaposlenike županijskih ministarstava, agencija i drugih društava kojima je osnivač Zapadnohercegovačka županija, a koji su uključeni u provođenje i nadzor nad provođenjem mjera i aktivnosti rješavanja stanja nesreće prouzrokovane opasnošću od pojave koronavirusa (COVID-19) na području Zapadnohercegovačke županije, pripadnike službi zaštite i spašavanja na razini Zapadnohercegovačke županije, volontere Crvenog križa Zapadnohercegovačke županije, medijske djelatnike, te druge pravne osobe koje djeluju na razini Zapadnohercegovačke županije a obuhvaćene su točkom 2. Zapovijedi Županijskog stožera civilne zaštite (broj: 14-05-44-44-1/20 od 21. 03. 2020. godine).
Idi na vrh
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com