Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

policija hrvatska 1 5Kako bi ušli u Republiku Hrvatsku građani Bosne i Hercegovine od 2021. godine morat će izvaditi posebnu vizu koja traje 90 dana te popuniti obrazac koji košta 14 konvertibilnih maraka. Kako je navedeno na službenoj stranici Europskog sustava za odobrenje putovanja (ETIAS), radi se o posebnoj vrsti odobrenja i nesmetanog boravka na teritoriju Schengena u trajanju od 90 dana. Viza prije puta - Građani Bosne i Hercegovine od početka 2021. godine morat će dobiti vizu prije nego što krenu na put - piše na web-stranici ETIAS-a. 
Europska komisija u svom službenom listu netom je objavila izmjene i dopune viznog sustava kojim je predviđeno da i državljani Bosne i Hercegovine moraju preko interneta ispuniti poseban obrazac. U njemu će odgovoriti na brojna pitanja.

Napominjemo, navedena procedura neće biti potrebna onima koji uz državljanstvo BiH posjeduju državljanstvo druge države iz EU, primarno Hrvatske, tako da se ova odredba, gotovo u potpunosti, ne odnosi na Hrvate u BiH.

Europska komisija u svom službenom listu objavila je izmjene i dopune viznog sustava kojim je predviđeno da i državljani BiH moraju putem interneta ispuniti poseban obrazac. U njemu će odgovoriti na brojna pitanja – ne samo osnovne podatke nego i imaju li veze s terorističkim organizacijama, drogiraju li se, jesu li osuđivani, jesu li se bavili švercom ljudi ...

 

PayPal Donations

Enter Amount

Najčitanije danas

Radišići Portal

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com