Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

predsjednica 1Uoči Općeg sabora HDZ-a, izaslanstvo HDZ-a iz cijelog svijeta, od Europe pa do Amerike, nazočilo je danas svečanom prijemu u uredu hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. Izaslanici iseljeničkih koordinacija na prijem je stiglo na poziv hrvatske predsjednice. Među njima, najbrojnija su bila izaslanstva koordinacija HDZ-a iz Njemačke, iz Münchena, Frankfurta, Düsseldorfa i Berlina.

 

 

IMG 9022

Uz predstavnike svih najvećih koordinacija, prijemu u uredu predsjednice na zagrebačkom Pantovčaku nazočili su i  izaslanici mladeži HDZ-a iz tih koordinacija.

IMG 9021

Predsjednik mladeži  HDZ-a NRW i dopredsjednik Koordinacije HDZ-a NRW Marijo Primorac izjavio je za Fenix kako se razgovaralo o problematici iseljenika, o mogućnosti u sudjelovanju bitnih društvenih,  političkih i gospodarskih procesa, o zajedništvu hrvatskog nacionalnog korpusa iz iseljeništva sa onim iz Hrvatske i BiH.

IMG 9020

Na prijemu na Pantovčaku, izaslanici Koordinacija HDZ-a imali su prigodu razgovarati sa hrvatskom predsjednicom i njenim suradnicima te su u razgovoru dotakli teme o mogućnosti sudjelovanja u zajedničkim projektima, o preuzimanju  pokroviteljstva za dobrotvorne manifestacije u iseljeništvu i slično.