Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

AntemijocpulsVeć tradicionalno svjedočimo kako naši najbolji športaši u svim športovima gravitiraju ka Hercegovini. Kada je u pitanju cestovno i trail trčanje, čini se da će putanja u budućnosti promijeniti smjer.

Kao prvi primjer navodimo dvadesetosmogodišnjega Antu Mijoča iz Ljubuškoga. Cestovnim i trail trčanjem Ante se aktivno bavi od 2019. godine te je redovit sudionik kraćih trail utrka, cestovnih petica, desetki i polumaratona, kako na domaćim stazama tako i na onima izvan Bosne i Hercegovine.

Više puta Ante je bio na postolju. Osobno mu je najbolje vrijeme na 5 km 17,56, na 10 km je 39,23, a najbrži polumaraton Ante je istrčao za 1,28,26. Budući da je riječ o mladom trkaču, izvjesno je kako će uz adekvatnu trenersku podršku i ovako dobri rezultati biti još bolji.

Dres Atletskoga kluba Puls Ante je preuzeo na godišnjoj skupštini kluba te kazao kako su ga našem klubu privukli odlična organizacija i timski duh kojim „Pulsaši“ zrače na svakoj utrci. Dodao je kako će mu biti čast predstavljati crveno-bijele boje te se nada da će u budućnosti biti jedan od najboljih članova i tako doprinijeti kako osobnoj tako i klupskoj afirmaciji.

Našem Anti još jednom želimo dobrodošlicu u klub te se radujemo zajedničkim nastupima! – priopćeno je iz  Atletski klub Puls Tomislavgrad.