Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

16Zbog nepovoljnih vremenskih prilika najavljeno čišćenje crkvenog dvorišta moralo je biti odgođeno za idući termin. Radovi na uređenju i čišćenju dvorišta crkve sv. Nikole Tavelića u Radišićima planirani su u subotu 13.11. s početkom u  9 sati. Kako bi dvorište bilo spremno za svečanu proslavu zaštitnika naše crkve svetog Nikole Tavelića pozivamo sve one koji su spremni pomoći oko čišćenja da se pridruže vrijednoj ekipi te (ako su u mogućnosti)  ponesu alat potreban za čišćenje (wap za pranje, trimer, grablje, vreće za smeće, kariole za odvoz smeća i slično).

Kako već svake godine biva, proslava svetog Nikole Tavelića zaista okupi veći broj vjernika koji se nakon Svete mise zadrže na crkvenom dvorištu te uz ugodne razgovore isprobaju i ukusne domaće delicije proizašle iz kuhinja naših vrijednih Radišićanki.

Kako bi se ova lijepa tradicija nastavila, pozivamo naše divne žene da i ove godine sudjeluju u proslavi našeg zaštitnika pripremajući i donoseći hranu koja će se servirati ispred crkve nakon Svete mise, te tako daju svoj doprinos ovogodišnjoj proslavi.

 

Unaprijed hvala svima Vama koji na bilo koji način pomažete da ovaj dan proslave našeg zaštitnika provedemo dostojanstveno i svečano.