Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Screenshot 2020 08 01 bunoza jpg WEBP slika 600 400 pikselaGordan Bunoza od naredne sezone nosit će dres ciparskog AEL Limassola. Nakon četiri provedene godine u Južnoj Koreji, i tamošnjem Incheon Unitedu, stasiti stoper iz Ljubuškog promijenio je sredinu.

“U Koreji sam proveo četiri godine. Dogodila se ozljeda i nakon samo jednog odrađenog treninga su željeli da ponovno zaigram s obzirom na to da smo se borili za opstanak. Zaigrao sam i ozljeda se obnovila. Nakon toga smo se odlučili razići. Odlučili su se ipak dovesti malo ofenzivnijeg igrača od mene i dogovorili smo raskid.”

Ubrzo nakon toga stigla je ponuda Limassola.

“Dok sam rješavao papire stigla je ponuda s Cipra. Na prvu baš i nisam baš bio zagrizao. No, kada me nazvao trener Dušan Kerkez koji mi je sve objasnio, popričao sa mnom, odlučilo sam pristati. Ima dosta naših igrača u klubu, trener je također naš i jako je lijep život na Cipru”, ističe Bunoza.

Ugovor je Ljubušak potpisao na jednu godinu.

Potpisao sam na godinu s opcijom produženja na još jednu, ukoliko odigram 20 utakmica u sezoni. Liga je dobra i kvalitetna. Odlučio sam se doći tu pa ćemo vidjeti što nosi budućnost”, rekao je Gordan Bunoza u telefonskom razgovoru za hercegovina.info.

PayPal Donations

Enter Amount

Idi na vrh
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com