Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

novo3U planu je obnova i uređenje kapelice koja će, kako nam navodi Tomislav Skoko dobiti nova i veća vrata koja će zamjeniti sadašnja propala i nepopravljiva, estriš i keramiku unutra i van kapelice. Do kraja ovog tjedna u planu je bilo pilanje i čišćenje borova koja su smetala i bila prijetnja kapelici te će kapelica biti obojana sa vanjske stane.

Od ponedjeljka je planirano prikupljanje novca od naših mještana za novija i veća vrata te za keramiku i estriš. Novce će prikupljati Tomislav Skoko (donji dio Humovače) i Božidar Koroman (gornji dio Humovače).

Za ovaj hvalevrijedan projekt već imamo donatore koji će svojim znanjem i trudom doprinijeti da radovi budu što prije gotovi te da mještane koštaju što jeftinije.
Krečenje i boju od sebe poklanja Tomislav Skoko koji je ujedno i začetnik ideje da se kapelica obnovi i zasja u novom ruhu.
Miro Marić će besplatno napraviti oglasnu ploču te praviti vrata za kapelicu. Oglasna ploča će na sebi imati informacije koliko je novca prikupljeno a koliko potrošeno, tako da će se konstantno imati uvid u prikupljeno i potrošeno za one koji žele pratiti tijek projekta.
Naravno, na Radišići portalu imati će te informacije o tijeku projekta te popis donatora.
Tu je također i Mate Marić koji se trudi da parking i groblje bude uredno pokošeno i čisto.
Nadamo se da će naši mještani podržati ideju obnove kapelice te sudjelovati novčano ili doprinijeti svojim radom u slobodno vrijeme. Svaka pomoć je dobrodošla i hvalevrijedna!

Za sve informacije možete nazvati:
Tomislav Skoko: 063/ 013-780
Božidar Koroman: 063/ 827-788

 

 

novo 4novo1novo2novo5