Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

viber image 2020 02 17 18 14 06Unatoč aktivnostima kojima pojedini Radišićani pokušavaju dati svoj doprinos kako bi uljepšali naše brdo Butorovica nađu se kukavice koje ne mogu vidjeti nešto lijepo pa u njima proradi zavist i želja da napakosti te uništi nešto u što je netko uložio svoje vrijeme i trud. Upravo takva situacija desila se prije nekoliko dana kada su na brdu osvanuli raspilana drvena klupa i do temelja razbijen kameni stol koji je napravio Radišićanin Dragan Marić- Dragać. Kome je zasmetala klupa i stol ne znamo, tko je svoj revolt i bijes iskalio na stvarima koje su zapravo napravljene i za njegovo dobro?

Kome smetaju biciklisti na tom istom brdu? Tko ne voli napredak i pozitivna dešavanja u našem selu?

Kako raspolažemo informacijama, na tek probijenoj stazi za bicikliste koja ide čitavom dužinom Butorovice (od groblja Krvnice do kule Herceg Stjepana) nabacivaju se kamenja različitih veličina u namjeri sprječavanja biciklista ili ozljeđivanje istih.

Nedavno smo pisali o smeću kod groblja Krvnica, a svjedoci smo pozitivnih dešavanja u Radišićima koji su ugušeni zbog par idiota kojima smeta kolektivni napredak.

Ako vam smeta pozitivno dešavanje u ovom selu okrenite se i ne smetajte drugima, jer ima nas kojima je stalo da se ova zona razvija i očuva.

Najčitanije danas

PayPal Donations

Enter Amount

Idi na vrh
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com