Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Crkva Radisici 1Od izgradnje crkve ova dva ulaza su bila bez ikakvih ulaganja i već dotrajala, te smo ove godine dobili sredstva za nova crkvena vrata i novu dvorišnu kapiju.

Još prije godinu dana stara vrata nisu izdržala pred naletom lopova i morala su se izmijeniti. Pomoć je stigla od Ministra financija Županije Zapadno-Hercegovačke i dopredsjednika Vlade ŽZH te predsjednika HDZ-a Ljubuški gosp. Tonija Kraljevića, a ideju i izgradnju kao i montažu vrata odradila je stolarija Bebek u vlasništvu gosp. Ivana Bebeka. Nakon izmjene vrata radove na izradi i bojenju zidova s unutarnje i vanjske strane vrata odradio je Tomislav Skoko kao donaciju ispred Molerskih usluga Skoko.

Sama kapija je djelo ruku majstora iz bravarske radnje Metal projekt Ljubuški u vlasništvu Srećka Bebića i Mije Grgića, koji su osmislili i napravili kovanu kapiju sa hrvatskim elementima, u srcu glavne klizne kapije te ulazne male pješačke kapije i jednog fiksnog dijela. Iskope za vodilicu te betonske radove oko vodilice odradila je građevinska firma iz Radišića- Graditeljstvo Dropuljić.

Sredstva za kapiju donirana su zajedničkim sredstvima iz proračuna gradonačelnika Nevenka Barbarića od grada Ljubuškog i direktora JP Parkovi gosp. Vedrana Markotića.

Svima njima u ime Radišićana jedno veliko hvala i možemo im obećati da ćemo im se ponovo javiti i u sljedećoj godini kada su u planu radovi na sređivanju fasade vani i unutar crkve, a vas dragi Ljubušaci, a posebno Radišićani sve pozivamo u nedjelju na proslavu sv. Nikole Tavelića te da ujedno vidite i kapiju i vrata.

I ne zaboravite: ponesite kolača, kiflica i uštipaka.

Dobrodošli!

 

Crkva_Radisici_1.jpg Crkva_Radisici_10.jpg Crkva_Radisici_2.jpg

Crkva_Radisici_3.jpg Crkva_Radisici_4.jpg Crkva_Radisici_5.jpg

Crkva_Radisici_6.jpg Crkva_Radisici_7.jpg Crkva_Radisici_8.jpg

Crkva_Radisici_9.jpg