Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

IMG 2465 KopirajPribližavaju nam se blagdan Svih svetih i Dušni dan. Prvoga dana mjeseca studenoga svake godine slavimo blagdan Svih svetih. Svi sveti ili Svisvete rimokatolički je blagdan kojim vjernici slave sve svetce koje je Crkva kanonizirala, ali i sve one koji su svetost dokazali svojim životom, te se čeka njihovo proglašenje blaženima ili pak kanonizacija.  Kako ne znamo poimence svih koji su umrli na glasu svetosti, Crkva je odredila ovaj dan kada se zajednički moli za sve svete i blažene, poznate i nepoznate.

Dušni dan slavimo svake godine 2. studenoga te se tada prisjećamo svojih dragih pokojnika, između ostalog posjećujući groblja i ukrašavajući grobove.  Već ovih dana groblja su više okićena cvijećem uz dodatnu pažnju onih koji ih se sjećaju.

Cvjećarnica Viktorija Radišići, koja je svojom kvalitetom poznata već dugi niz godina i ove godine povodom blagdana Svih svetih nudi bogati asortiman kvalitetnog cvijeća.  U njihovoj ponudi ima dovoljno izbora da si svatko može pronaći nešto za svoje voljene. Birajući cvijeće i lampaše, vodimo se mišlju kako se ljubav prema našim pokojnicima ne mjeri veličinom i cijenom aranžmana te brojem upaljenih lampaša, već poštovanjem i dostojnim sjećanjem.

Također, nudimo usluge: dekoracije za vjenčanja, rođenja, rođendane, obljetnice i rashladne komore za sve prilike. Pored svih nabrojanih usluga posjedujemo i namjensko vozilo za obavljanje prijevoza pokojnika u unutrašnjosti i inozemstvu sa svom pratećom opremom.

 Rezervacije i info možete dobiti na kontakt brojeve: 039/832-303 i 063/324-113 i na facebooku.

Vaša Cvjećarnica Viktorija Radišići

Dio ponude naše cvjećarne vam donosimo u nastavku:

 

 

 

 

 

 

 

IMG 2468 KopirajIMG 2469 KopirajIMG 2470 KopirajIMG 2472 KopirajIMG 2473 KopirajIMG 2475 KopirajIMG 2476 KopirajIMG 2477 KopirajIMG 2478 KopirajIMG 2479 Kopiraj

 IMG 24711 Kopiraj

 IMG 2474 Kopiraj

IMG 2467 Kopiraj

IMG 2466 Kopiraj

IMG 2464 Kopiraj

Najčitanije danas

PayPal Donations

Enter Amount

Idi na vrh
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com