Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 D718883U nedjelju 29. listopada 2017. u crkvi Sv. Nikole Tavelića u Radišićima proslavljena je 50. godišnjica redovništva sestre Marcele. Misno slavlje je započelo u 11:00h, a misu je predvodio fra Ljubo Kurtović.

Fra Ljubo se u svom obraćanju zahvalio sestri na njenoj ljubavi i požrtvovnosti koju nesebično daje dugih 50 godina. Ispred crkvenog zbora i ministranata sestri Marceli se obratila Mirjana Ereš, a njeno obraćanje prenosimo u cijelosti:

„Iz Matejevog evanđelja: Ne može dobro stablo donijeti zlih plodova, niti nevaljalo stablo dobrih plodova. Svako stablo koje ne rađa dobrim plodom, sječe se i u oganj baca. Dakle, po plodovima ćete im njihovim prepoznati!

Draga naša sestro Marcela, u ovih vaših 50 godina, ovaj naš zbor jedno je od vaših mnogobrojnih plodova po kojim se vi prepoznajete. Hvala vam za vašu požrtvovnost i predanost u vašim i našim Radišićima. Nakon toliko godina rada po svijetu, posebno u Canadi, Bog vas je poslao k nama u Radišiće, svom narodu i ovom našem zboru. Kada ste nam došli ovaj naš zbor nije brojao toliko članova, ali evo hvala Bogu danas nas ima. Dao Bog da nas još bude.

Hvala vam za vaš neumorni rad, vašu blagost, vašu poniznost i vašu strpljivost. Nadasve hvala vam za molitvu za nas. Hvala Vam za svaku pjesmu, uspjeh u pjevanju, svaku motivaciju da možemo i moramo biti bolji. Možda nemamo sve što imaju drugi zborovi, ali i ovo što imamo dovoljno je u zajedništvu s vama.

Jedna miso kaže: “Šume bi bile tihe kad bi pjevale samo ptice koje pjevaju najbolje“.

Hvala vam u moje osobno ime, u ime sadašnjih i budućih članova zbora, koji će nastavit slaviti Boga kroz pjesmu u ovoj našoj Crkvi.

Hvala vam u ime naših roditelja koji su ponosni i zahvalni Bogu na svećenicima i časnim sestrama koji okupljaju nas mlade u Božjoj službi.

Ovaj mali poklon ne može biti dovoljan za sve što činite za nas! Neka Vas dragi Bog poživi, da veličamo Boga kroz pjesmu i sudjelovanje na svetoj misi.

Neka vam je sretno 50. godina rada u Božjem Vinogradu!“

Na kraju se sestra Marcela obratila i zahvalila svima koji su je ovom gestom ugodno iznenadili te se potrudili da ova njena godišnjica bude obilježena.

U našoj fotogaleriji pogledajte kako je bilo na proslavi 50. godišnjice redovništva sestre Marcele

ozio_gallery_nano

 

Radišići Portal

PayPal Donations

Enter Amount

Idi na vrh
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com