{jcomments off}

Viktoria logoProdaja krizantema u našim krajevima je većim dijelom vezana uz Dan Svih Svetih, odnosno uz odlazak na groblje, no u drugim dijelovima Europe sve više se sade i u vrtove kao cvijeće jesenske sadnje, čime se daje boja na vrtnim gredicama i u to doba godine. Postoje mnogobrojne sorte krizantema koje se razlikuju prema obliku cvjetne glavice i boji cvijeta. Boja cvijeta može biti različitih nijansi: bijele, žute, crvene, ružičaste i narančaste. Proizvodnja je tako vezana uz početak studenog, pa i sadnja reznica krizantema započinje početkom lipnja.

Dan Svih Svetih - krizanteme će ponovno kao simbol prolaznosti, smrti i žaljenja biti izraz poštovanja prema našim najmilijima koji su preminuli.

Predstavljamo Vam cvjećarnicu Viktorija Radišići, koja je svojom kvalitetom poznata već dugi niz godina. Kod nas možete kupiti krizanteme u više boja i vrsta po vrlo povoljnim cijenama, te nudimo usluge: dekoracije za vjenčanja, rođenja, rođendane, obljetnice i rashladne komore za sve prilike. Pored svih nabrojanih usluga posjedujemo i namjensko vozilo za obavljanje prijevoza pokojnika u unutrašnjosti i inozemstvu sa svom pratećom opremom.

 Rezervacije i info možete dobiti na kontakt brojeve: 039/832-303 i 063/324-113 i na facebooku.

Vaša Cvjećarnica Viktorija Radišići

 

 

 

Viktorija 1

Viktorija 11

 

Sponzorirani članak