Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

d83f37864ed43ea7e688b3325447cb92 MRukometašice Izviđač Central osiguranja sinoć su u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom u 18.kolu Premier lige BiH  pobijedile rukometašice kozarske Dubice 27:20. Rukometašice Dubice iako su, tek, od ove sezone članovi Premijer lige, dobrim igrama i pobjedama su u vrhu prvenstvene ljestvice i  najugodnije iznenađenje Premijer lige za žene.

U utakmici u kojoj su prevladavale tehničke greške bolje je snašla ekipa Izviđača, te na jedan vrlo čudan način došla do još jedne, ali jako vrijedne pobjede. Ova pobjeda je rukometašice Izviđača  približila na samo 5 bodova od donedavno nedostižnog 3. mjesta na prvenstvenoj ljestvici.

Treba istaknuti da su gošće igrale bez svoje najbolje igračice i najboljeg strijelca dosadašnjeg dijele prvenstva Jovane Ilić.

Rukometašicama Izviđača ova utakmica treba biti velika opomena za nastavak prvenstava u kojem ih čeka težak put prema vrhu bh. rukometa.

Iz Izviđača su uputili poruku u kojoj Jovani Ilić, kao jednom od najvećih talenata bh. rukometa, iskreno žele uspješan i brz oporavak. Ostalim curama iz ŽRK DUBUCA i njihovom treneru uputili su čestitku na velikoj borbenosti i zalaganju.

Ne zaboravimo da naše cure već u srijedu 11.04. očekuje prva četvrtfinalna utalmica Kupa BiH na vrućem parketu u Hadžićima.

Igračice Izviđača i vodstvo kluba za kraj su uputili i kratku poruku -  "KUP JE NAŠ".