Velike priče malih ljudi: Marijo Primorac ljubav prema Hercegovini prenosi i na svoju djecu

U Radišićima, pokraj Ljubuškog krije se pravo bogatsvo maslina i maslinika. U sve to je uloženo jako puno truda, rada, vremena i ljubavi. Naime, Marijo Primorac koji živi i radi u Essenu u Njemačkoj je „krivac“ za sve navedeno. Ono što je jako zanimljivo kada govorimo o ovom čovjeku jest njegova ljubav prema rodnoj grudi svojih roditelja unatoč činjenici da se rodio u Njemačkoj. Za ekipu emisije „Velike priče malih ljudi“ je otkrio kako skoro svaki tjedan dolazi iz Njemačke u Hercegovinu, gdje se osjeća ipak najljepše.

Jako mlad, ali ipak jedan od većih domoljuba BiH, zaista nevjerojatno, da ne kažemo unikatno! Marijo je predsjednik udruge Mala Kapela iz Essena, koja pomaže i humanitarno djeluje diljem naše zemlje, ali i van njenih granica. Otac je četvero djece, te nastoji svoju ljubav prema Hercegovini prenijeti i na svoju djecu. Posadio je u Radišićima skoro tisuću maslina, planira se razvijati i dalje, te na taj način pomoći razvoju Hercegovine, ali i promociji Ljubuškog.

„Nigdje se bolje ne živi nego u Hercegovini! Ovo što mi imamo nema nitko na svijetu!“- kazao je Marijo voditeljici emisije.

 

 

Kako je kad obiđeš pola svijeta, a opet smatraš da je Hercegovina najljepša, uvjerite se sami u još jednoj epizodi emisije „Velike priče malih ljudi“ s Antonelom Vučić.

Total Views: 746 ,