Hrvati zatražili 2 milijuna ulaznica za EURO

U lipnju nas čeka Europsko nogometno prvenstvo u Njemačkoj za kojim u Hrvatskoj vlada rekordan interes.

Kompletnu prodaju i distribuciju ulaznica za EURO 2024. organizira UEFA pa Hrvatski nogometni savez nije prodavao niti će imati u prodaji ulaznice za nadolazeći veliki turnir, javlja HNS i dodaje kako nemaju dodatne informacije o žrijebu ili kupcima ulaznica u odnosu na javno objavljene informacije od UEFA-e.

Hrvatski savez otkriva i kako je iskazan rekordan interes hrvatskih navijača: zatraženo je više od dva milijuna ulaznica za utakmice Vatrenih.

“Naglašavamo kako će jedino UEFA-ina platforma za preprodaju ulaznica biti službeno odobrena te da su svi drugi kanali kupnje neovlašteni te kao takvi nesigurni za kupce. Ulaznice koje se oglašavaju po oglasnicima je nemoguće provjeriti niti ih je moguće prebaciti na drugu osobu prije nego stvarni kupac krajem svibnja ili početkom lipnja dobije ulaznicu na svoj korisnički račun i potom je eventualno proslijedi krajnjem kupcu te se toga svaki kupac koji se odluči za takav korak izlaže riziku i mogućnosti prevare.

Hrvatski nogometni savez je obavijestio nadležne institucije o pojavi takvih ulaznica na tržištu, kao i UEFA-u kao organizatora natjecanja. Svim navijačima preporučujemo oprez, mudrost i posebnu pažnju kako ne bi postali žrtve špekulanata i prevaranata.”, naglašavaju iz HNS-a.

Total Views: 374 ,