Radišići Port@l


Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /home/radisici/public_html/old/libraries/joomla/html/parameter.php on line 0

Strict Standards: Declaration of SIGPlusBoxPlusCaptionEngine::addScripts() should be compatible with SIGPlusCaptionsEngine::addScripts() in /home/radisici/public_html/old/plugins/content/sigplus/engines/captions.boxplus.caption.php on line 0

Ković Kamen


Od dobiti stvorene radom nabavljani su sve bolji alati i oprema tako da danas obrt raspolaže sa opremom vrijednom 200000,00 KM.
Obrtnik proizvodi :
- kamen za kamene zidove (bunje)
- špicane kamene zidove (mozaik)
- špicane kamene elemente za podove, bazene, bašte, spomenike, fontane, kamine i sl.
- špicane kamene stupove
- elemente od kvalitetnog kamena po narudžbi.

Od jednostavnih poslova na početku rađeni su sve složeniji i zahtjevniji objekti, a kao krunu dosadašnjeg rada možemo spomenuti izvoz i ugradnju visoko zahtjevnih kamenih elemenata za crkvu u Norvalu, Kanada.

Iz navedenih činjenica nameće se jednostavan zaključak, a to je da je ovaj projekt realan, održiv i izvodljiv, te ekološki prihvatljiv. Sigurni smo da će ovakvim postepenim razvojem obrt,koji je zapravo obiteljski biznis, postati putokaz kako se sa skromnim sredstvima u hercegovačkom kamenjaru može solidno živjeti od svoga rada.

DJELATNOST : Vađenje i obrada kamena
LOKACIJA : Gornji Radišići bb 88320 Ljubuški
KONTAKT OSOBA : Ivan Luburić
DATUM REGISTRACIJE : 19.03.2002.god.
TELEFON : 039/846-717 i 063-493-268

Više fotografija pogledajte OVDJE


sponzorirano