Radišići Port@l


Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /home/radisici/public_html/old/libraries/joomla/html/parameter.php on line 0

Integralni snimak 32.sjednice Općinskog vijeća Ljubuški - D.Radišići VS G.Radišići [audio]

 D717900Iako najavljivana kao sjednica koja neće „dugo trajati“, 32.sjednica Općinskog vijeća Ljubuški potrajala je gotovo tri sata.

Dosta vremena oduzeo je Aktualni sat, trajao je maksimalnih šezedesetak minuta, a najviše se raspravljalo od nekim aktivnostima i inicijativama u MZ Radišići.

Što se „radnog dijela“ tiče tekao je po ustaljenom običaju, uz kraću, a na nekim točkama i nešto dužu raspravu. Tako su Prijedlozi: Odluka o pokretanju postupka o dodjeli koncesija za korištenje poljoprivrednog zemljišta na području općine Ljubuški, Odluka o izmjeni Odluke o povjeravanju javnih ovlasti JP „Parkovi“ d.o.o. Ljubuški, Prijedlog Odluke o utvrđivanju javnog interesa rekonstrukcije raskrsnice na magistralnoj cesti M-6 002, raskrsnica za Kravice, Prijedlog Odluke o nazivima i označavanju ulica, trgova i parkova i označavanju objekata brojevima na području općine Ljubuški, Prijedlog Odluke o dobitnicima javnih priznanja Općine Ljubuški za 2015. godinu, Prijedlog Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o utemeljenju mjesnih zajednica izdvajanjem naseljenih mjesta pojedinih mjesnih zajednica, te Prijedlog Odluke o raspisivanju i održavanju izbora za članove Vijeća mjesnih zajednica općine Ljubuški, prošli bez većih rasprava.


Nešto duže trajalo je izvješće v.d. direktora JP „Parkovi“, a nakon toga i rasprava nakon koje je usvojeno Izvješće i Plan rada za 2016.godinu.

U audio zapisu poslušajte integralni snimak 32.sjednice Općinskoga vijeća Ljubuški

 

Dodaj komentar

Radišići Portal nije odgovoran za sadržaj komentara i zadržava pravo brisanja onih koje smatra neprimjerenima!

Sigurnosni kod
Osvježi