Radišići Port@l


Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /home/radisici/public_html/old/libraries/joomla/html/parameter.php on line 0

Moć Tišine

moc tisineGrupa MOĆ TIŠINE iz Imotskog je zapravo sljednik grupe KRILA SOKOLA koja je naglo postigla veliku popularnost s pjesmom POLETI SOKOLE.
1992. godine grupa ulazi u studio i snima album pod imenom POLETI SOKOLE i sav prihod od prodanog albuma poklanja u dobrotvorne svrhe.
1995. godine grupa KRILA SOKOLA mijenja ime u MOĆ TIŠINE i iste godine ima vrlo zapažen nastup na Festivalu zabavne glazbe Melodije Mostara sa pjesmom IZA STAKALA, gdje osvaja nagradu za najbolji tekst.

Slijede nastupi van Hrvatske i BiH ( Austrija- hrvatski bal u Beču, Njemačka) kao i daljnji nastupi na Melodijama Mostara, Lijepom našom i drugim koncertima.
Pjesma pod naslovom RUŽAN SAN ( ŠTO MI DUŠO KVARIŠ SAN )postaje hit na radio postajama širom Hrvatske i BiH. Na Radio Splitu postaje hit mjeseca, a na Radio Imotskom hit godine ( autor: Miljenko Medić).

ČLANOVI GRUPE:

  • MILJENKO MEDIĆ (klavijature, vokal) Radišići
  • DAMIR MEDIĆ (vokal) Radišići
  • GRGO NIKOLIĆ (bubnjevi, vokal) Imotski
  • ANĐELKO NIKOLIĆ (bas gitara, vokal) Imotski
  • JOSIP PALAC (ritam gitara, solo, vokal) Mostar
  • SANDA MEDIĆ (vokal) Radišići


U povijest grupe MOĆ TIŠINE svakako moramo uvrstiti riječi hvale svim glazbenicima kao i klubovima na teritoriju Hrvatske i BiH koji su pomogli da ova grupa postane brand na svom teritoriju.

Grupa je vjenčala mnogo parova, odsvirala mnogo maturalnih zabava, fešta, kampanja ....

Prvi spot u HD_u

Lijepom Našom - Ljubuški - Damir Dado MedićSrdačan pozdrav od grupe "MOĆ TIŠINE".