Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

0b491c5a4f08a6040163b4c6f73b294c MSlužbenik Ministarstva vanjskih poslova BiH Miroslav Kojić proteklog vikenda je u službenom autu kroz Višegrad vozio mladu na vjenčanju jednog stranačkog kolege.

 Kojić, koji je i predsjednik Općinskog odbora SDS Višegrad, zloupotrijebio je svoj položaj u ministarstvu tako što je u svatovskoj koloni okićenim službenim vozilom vozio mladu, prenosi SrpskaCafe.

Naime, on je automobil Mercedes diplomatskih registarskih oznaka iskoristio u privatne svrhe, odnosno za potrebe vjenčanja drugog istaknutog člana njegove stranke.

"Kolona je bila klasična svatovska u kojoj se slavilo pucanjem u zrak. A Kojić je ovog sa okićenim službenim Mercedesom u svatovskoj koloni iz koga se čula sirena i pucnji iz vatrenog oružja, naišao pored spomenika pripadnicima Vojske Republike Srpske gdje se točno u tom trenutku obilježavala godišnjica Višegradske brigade", ispričali su nam građani Višegrada.

Kako saznajemo, u pitanju je bilo vjenčanje člana općinskog odbora SDS-a Marka Božića.

Inače, da korištenje službenog vozila u privatne svrhe ovog uposlenika ministarstva nije ništa novo, svjedoče i građani Višegrada koji naglašavaju kako su svakog vikenda u prilici da primijete nepropisno parkiran Mercedes i to na mjestima na kojima to nije dozvoljeno.

Idi na vrh
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com