Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

FN0x2Spu djeca 475 316 85 s c1U vrtiću u okolici Đurđevca je majka došla po svojeg sina. No uvjeravali su ju da ga je uzela baka. Došla je i policija, a na kraju je utvrđeno da je došlo do zabune i da nema elemenata kaznenog djela ni prekršaja.

Majka je došla u vrtić u okolici Đurđevca po svojeg sina koji ide u jaslice, no tvrdi da joj je odgojiteljica koja je ujedno i ravnateljica vrtića, rekla da ga je pokupila baka. Majci je to bilo neobično, no ipak je otišla kući i pitala svekrvu je li ga pokupila u vrtiću na što joj je odgovorila da nije. Odmah su nazvali policiju. Odjurila je u vrtić zajedno sa šogoricom te sva izvan sebe pretraživala dječje ormariće kako bi mogla ustanoviti čije cipele nedostaju.

– Bila sam u šoku, nije bi bilo jasno što se dogodilo, dok me ravnateljica uvjeravala da je dijete kod kuće s bakom, a nije bilo. Cipele mojeg sina bile su u ormariću, a obuća jednog mališana, koji je još bio u vrtiću, su nedostajale. Tada smo shvatili da bi to moglo biti to – rekla je majka za ePodravinu.  Nazvali su mamu djeteta koje je još bilo u vrtiću, a cipela u ormariću nije bilo. Ona je nazvala baku, koja je shvatila da to ipak nije njeno unuče.

– Ne znam kako je to moguće. Ta je baka rekla da je dijete plakalo i nije joj bilo jasno zašto stalno plače, a zbog toga mu nije dobro pogledala lice. Tek kad smo nazvali, shvatila je da je to moj sin, a ne njen unuk – nadodaje majka.

– Srećom, slučaj je brzo riješen, došlo je do zabune i tu nema elemenata kaznenog djela ni prekršaja – izjavio je policijski glasnogovornik za ePodravinu.

Idi na vrh
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com