Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

CjSpEig6 ostoja 475 316 85 s c1Muškarac iz Razboja u Bosni i Hercegovini, poljoprivrednik Ostoja Varčar, postao je otac u 80-oj godini!, javlja BN televizija. Ostojina supruga Sanja, s kojom ima još dvojicu sinova, Milana (21) i Savu (17), mlađa je od njega 38 godina, a njihovog trećeg sina rodila je 1. svibnja u Općoj bolnici Bosanska Gradiška.

Dječak je rođen težak 3,5 kilograma i dugačak 53 centimetra, a roditelji su mu odlučili nadjenuti ima Stefan.

'Za ljubav i obiteljsku sreću godine nisu nikakva prepreka. Sanja i ja smo se zavoljeli u Sarajevu, nakon što smo napustili Zenicu. To je bila ljubav na prvi pogled, mada sam ja imao još jedan brak i tri kćerke', ispričao je Ostoja za BN TV.

Suprugu Sanju, otkriva, upoznao  je radeći u kromirištu u okolini Sarajeva, a do tada je bio građevinac u Zenici.

'Sretna sam, naš brak je uspješan. Stefan je kruna toga. Iskreno, nisam vjerovala da sam trudna, otišla sam kod liječnika, smatrajući da je nastupio klimaks, a onda sam saznala, mjesec-dva prije poroda, da sam trudna', priča Sanja, hvaleći supruga kako 'dobar i vrijedan, posvećen njoj i djeci'.

Mali Stefan, koji dobro napreduje, unio je radost u njihovu obitelj i kuću, kažu supružnici.

'Stefan me pomladio i mene i naš brak prosvijetlio. Samo želim da bude zdrav, a sreća će svakako doći', kazao je Ostoja za BN TV, ne propuštajući se pohvaliti svojom vitalnošću.

Osim supruga i sinova, Sanji oko bebe najviše pomaže Ostojina sestra Desa (84), koja se nakon umirovljenja u Novom Sadu vratila  u rodni kraj te živi s njima u zajedničkom domaćinstvu.

Rođenju malog Stefana raduju se i mještani u Lijevče polju, a Ostoja i Sanja mogli bi ih još jednom iznenaditi jer, otkrivaju, nakon Stefana priželjkuju još jednu kćerkicu.