Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

08591b49a0cd2403c3a6dd15ade7af60 L 768x572U prošlu nedjelju, 19. ožujka, bili smo svjedoci nesvakidašnjeg događaja na Blidinjskom jezeru. Netaknuta priroda Parka prirode Blidinje budi posebna nadahnuća mnogim zanesenjacima ove prirodne ljepote u kojoj uživaju planinari, ljubitelji prirode, sportaši, avanturisti, glazbenici i ini koji pohode ovo mjesto.  Mnogi znanstvenici, putopisci, botaničari i drugi istraživači svakodnevno pohode ovaj prostor kako bi se snimili mnogi dokumentarni filmovi a i istražila flora i fauna. Ima i onih kojima je ovo mjesto nadahnjuje da skladaju, pišu dobru knjigu, snime  glazbeni spot ili izvodi glazbena djela.

Ako je Johann Strauss – mlađi, mogao napisati planetarni valcer „Na lijepom plavom Dunavu“ inspiriran ljepotom pokreta, nije nam znano što je inspiriralo  jednog pijanistu da usred Blidinjskog jezera izvede neko glazbeno djelo ili možda da sklada „ Na valovitom Blidinjskom jezeru“.  Iako se nije moglo čuti što glazbenik izvodi zbog bure za sve prolaznike izazvalo je znatiželju. Mnogi su zastajali i promatrali glazbenika kako se ljulja u ritmu nota zapljuskivan valovima mutne jezerske vode.

Nadamo se, da su slušatelji sa gumenog čamca  snimala ovaj glazbeni uradak i da će se isti pojaviti na društvenim mrežama kako bi i svi mi mogli uživati u glazbi koja se dogodila na mutnim valovima  Blidinjskog jezera.

 

Dodaj komentar

Radišići Portal nije odgovoran za sadržaj komentara i zadržava pravo brisanja onih koje smatra neprimjerenima!


Sigurnosni kod
Osvježi

Idi na vrh
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com