Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

viber imageMT tours organizira dvodnevni izlet: HARKANJ-PEČUH- SLAVONSKI BROD. Ide se 13. i 14.10.2018, polazak u večernjim satima.

  1. Dan

Polazak U noćnim satima. Putovanje sa kraćim odmorima. Dolazak u Đakovo, obilazak katedrale te nastavak puta prema Pečuhu. Ručak u jednom od restorana.

Dolazak u Pečuh. Obilazak grada.

Pečuh-grad sa najstarijim sveučilištem u ovom dijelu Europe (1367.), grad sa najvećim

ranokršćanskim grobnicama i nekropolama van Rima iz 4. st. poslije Krista, pod zaštitom UNESCA­svijetska baština. Grad keramike i muzeja, sjedište biskupije i bazilika sv. Bartalana iz 12. stoljeća, posvećene crkve iz 16. st., bivša Gazi Kasimova džamija, grad kulture i nacionalnih manjina, grad ljubavi i neprekinutih veza. Grad s najvećim šoping centrom u ovom dijelu Europe, ARKAD centar. Sve navedeno se nalazi u krugu od 500 metara i dostupno je pješacima. Grad koji je zahvaljujući svom gradonačelniku dr. Pavlu Zsoltu povukao iz EU fondova preko milijardu eura za obnovu crkava i kulturnih dobara, svjetski grad mira i tolerancije.

Smještaj te večera u hotelu.

  1. Dan

Doručak. Odlazak u Hrvatsku, posjet Slavonskom Brodu, obilazak grada. Povratak u Hercegovinu, ručak u jednom od restorana.

Cijena aranžmana (na bazi 45 putnika):155,00 km

Napomena:

- u cijenu uračunat kompletan navedeni aranžman sa prijevozom

- mogućnost korekcije programa uz dogovor

- piće nije uračunato u cijenu

Plaćanje isključivo gotovinom.

 

viber imagea

 

 

Idi na vrh
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com