Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

boljizivotLjubušaci su kroz brojne projekte i humanitarne akcije pokazali kako imaju razvijenu svijest o tome da su osobe s posebnim potrebama važan segment društva. Da nisu sami te da su im uvijek spremni pomoći, osobito je vidljivo kroz projekt „Bolji život“, koji organiziraju Udruga roditelja djece s posebnim potrebama „Duga“ i ljubuška obitelj Hrstić, vlasnici cateringa.

Zahvaljujući njima, i ove godine će gradski park u Ljubuškom vrvjeti posjetiteljima, za koje se 24. srpnja priprema posebna zabava i druženje uz glazbu.

Na prigodno opremljenim štandovima prodavat će se hrana, piće, slastice i rukotvorine ljubuških kreativaca, a cjelokupan prihod ići će, kao i do sada, u humanitarne svrhe.

Kako saznajemo od organizatora, prikupljene novčane donacije namijenjene su za rad Udruge „Duga“ Ljubuški, OŠ Tina Ujevića, OŠ Ivane Brlić – Mažuranić Humac i JU Edukacijsko-rehabilitacijski centar za djecu, mlade i odrasle s poteškoćama u razvoju Ljubuški.

„Namjera nam je da ovogodišnja sredstva koja se prikupe na samom događaju upotrijebimo za nabavku didaktičke opreme za spomenute ustanove. Sigurni smo kako ćemo, uz pomoć naših sugrađana, u tome i uspjeti“, priopćili su organizatori.

Projekt „Bolji život“ ima podršku i od općinskog načelnika Nevenka Barbarića, koji je istaknuo velike zasluge Udruge „Duga“ u brizi za osobe s poteškoćama u razvoju.

PayPal Donations

Enter Amount

Najčitanije danas

Radišići Portal

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com