Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

193d4c26de9723a82cda3ca2dda406cc27788e2dNakon nogometnog ludila u Rusiji kreće jedan od najvećih sportskih događaja u Ljubuškom i hercegovini.

Od 16. srpnja ove godine, na Centru malih športova započinju 15. Malonogometna liga Mjesnih zajednica i 8. Malonogometna liga sudionika Mjesnih zajednica općine Ljubuški do 16 godina.

Organizator navedenog tradicionalnog sportskog događaja je Javna ustanova „Kulturno-sportski centar“ Ljubuški, koja je već započela sa pripremama oko organizacije, kako bi i ove godine, sportska manifestacija, koja  privlači  najveću pozornost i interes, kako publike tako i sudionika  u Ljubuškom i šire, bila uspješna kao i prethodnih godina.

S toga pozivamo sve zainteresirane Predsjednike ili predstavnike Mjesnih zajednica općine Ljubuški da se odazovu na  sastanak sa organizatorom, koji će se održati u Gradskoj  knjižnici Ljubuški, u ponedjeljak 11. 06. 2018. godine, u 09,oo sati.

Napominjemo da je Javna ustanova „Kulturno -sportski centar“ Ljubuški, zahvaljujući Općini Ljubuški, Ministarstvu obrazovanja, znanosti, kulture i športa, Ministarstvu  financija Županije Zapadnohercegovačke, te sponzorima, osigurala sredstva za realizaciju ovogodišnje Malonogometne lige Mjesnih zajednica općine Ljubuški, tako da sudionici Lige neće plaćati članarinu za nastupe u istoj.

PayPal Donations

Enter Amount

Radišići Portal

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com