Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

libar londonU nedjelju 8. srpnja 2018. učenici iz Bosne i Hercegovine su otputovali na ljetnu školu engleskog jezika na prestižni Cambridge. Učenici će dva tjedna provesti u kampovima Cambridge-a radeći po programu jedne od najstarijih engleskih škola. S učenicima je u službi pratnje grupe otputovala i profesorica agencije Libar.

Inače ovo je osma godina za redom, da agencija LIBAR iz Ljubuškog, kao službeni predstavnik Studio Cambridge U.K., organizira odlazak učenika iz Bosne i Hercegovine na prestižni Cambridge.

Prolazeći program rada koji im je planiran, očekivanja učenika su unapređenje znanja engleskog jezika i upoznavanje kultura cijelog svijeta. U kampovima se nalaze njihovi vršnjaci iz cijelog svijeta te takav multinacionalni tečaj ima izrazito kvalitetan učinak. Dvotjedni program, pored redovnog programa tečajeva, radionica i drugih aktivnosti uključuje i svaki tjedan cjelodnevnu ekskurziju/obilazak Londona i drugih znamenitosti Velike Britanije.

OSMA GODINA ZASTUPNIŠTVA

Iz agencije Libar ističu, kako je ovo osmasezona odlaska u Cambridge, te da su zadovoljni interesom roditelja i djece, a što je svakako vidljivo u čenjenici da većina učenika ponavlja putovanje barem jedan put. Najviše učenika ove godine je iz Sarajeva, Mostara, Istočnog Sarajeva, Tuzle, Ljubuškog Bihaća i Kreševa. Također ističu činjenicu da su im se na ovom putovanju pridružili učenici i iz Zagreba i Beograda.
Iskustvo i edukacija, koju učenici dobiju ovim programom, je velike vrijednosti te se stalno ponavlja teza kako je ulaganje u znanje najbolje ulaganje.
Znanje engleskog jezika, u vrijeme pretpristupnih pregovora BiH s Europskom Unijom je ključno kako u upošljavanju, tako i općem podizanju standarda te mogućnosti komunikacije s inozemstvom. Uvjereni smo kako je ovo jedan veliki korak mladoj generaciji učenika kojima će znanje engleskog jezika biti sasvim sigurno nužno potrebno, istaknula je Marija Vujica vlasnica agencije Libar.
Povratak svih učenika je planiran 22.07.2018. letom iz Londona za Split.

PayPal Donations

Enter Amount

Najčitanije danas

Radišići Portal

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com