Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

perica dronPerica Biško mladi je fotograf iz Vitine, koji se fotografijom bavi iz hobija, svoju ljubav prema rodnom kraju predstavlja kroz fotografije i video snimke.
Ovaj put je Biško snimio zanimljiv video „Dobro došli u Ljubuški“ koji potvrđuje kako ćete rijetke gdje na tako malom prostoru susresti toliko prirodnih ljepota i raznolikosti. Ljubuški s pravom možemo nazvati hercegovačkom oazom jer svojim prirodnim potencijalima ruši sve stereotipe o Hercegovini kao zemlji krša i kamena.

Rijeka Trebižat u svome toku na području općine Ljubuški tvori dva veličanstvena kraška vodopada, Kravicu i Koćušu, koji svojom iznimnom ljepotom oduzimaju dah. Sedreni slapovi na Trebižatu su jedinstveni prirodni fenomen i iz zraka čine impresivan vodeni amfiteatar, ispunjen milijunima blještavih i pjenušavih kapljica čineći tako prekrasan vodeni sag.

Pogledajte u videu kako bistre vode Trebižata dok teku kroz ljubuško polje privlače ljepotom, divljinom i prekrasnom prirodom te se uvjerite kako je Ljubuški itekako privlačan i svojom ljepotom svaki put iznova ostavlja bez daha i iznenađuje.

Idi na vrh
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com