Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

parkoviNa prethodnoj sjednici OV-a Ljubuški vijećnici su podržali prijedlog odluke o proširenju djelatnosti JP „Parkovi“ d.o.o. Ljubuški i promjeni poslovne adrese sjedišta ovog poduzeća.

Ovom odlukom se proširuju djelatnosti u unutarnjem prometu društva JP „Parkovi“ pa će uz već postojeće, između ostalog, društvo obavljati i sljedeće djelatnosti: uzgoj plodova uljarica, proizvodnja kruha (svježih peciva i kolača), proizvodnja eteričnih ulja, proizvodnja električne energije, proizvodnja gotove hrane, uslužne djelatnosti u vezi s vodenim prijevozom, djelatnosti prikazivanja filmova, distribucija filmova, videofilmova i televizijskog programa, oglašavanje putem medija, fotografske djelatnosti, pomoćne djelatnosti u izvođačkoj umjetnosti, djelatnosti privatne zaštite, iznajmljivanje i davanje u zakup (leasing) automobila i motornih vozila lake kategorije, iznajmljivanje videokaseta i diskova, posredovanje u trgovini raznovrsnim proizvodima, rezanje, obrada i oblikovanje kamena, slatkovodni ribolov, taksi služba…

Kako je navedeno u prijedlogu odluke o proširenju djelatnosti JP „Parkovi“, u vanjskotrgovinskom prometu ovo poduzeće će obavljati uvoz i izvoz proizvoda iz okvira djelatnosti unutarnjeg prometa, prodaju robe iz slobodnih carinskih prodavaonica, usluge međunarodne špedicije, posredovanje i zastupanje u prometu roba i usluga – zastupanje pravnih osoba i prodaja strane robe s konsignacijskih skladišta. U planu je i izvođenje investicijskih radova u inozemstvu i ustupanje izvođenja investicijskih radova stranim osobama u zemlji te prijevoz robe u međunarodnom cestovnom prometu.

 

Ova odluka donesena je u svrhu pozitivnije bilance poslovanja te pojeftinjenja proizvoda i usluga, za koje ima potrebu općina Ljubuški.

Uslijed promjene naziva ulica u Ljubuškom, donesena je i odluka u dijelu koji se odnosi na poslovnu adresu društva JP „Parkovi“, koje sada posluje na adresi Nikole Šopa broj 8.

Dodaj komentar

Radišići Portal nije odgovoran za sadržaj komentara i zadržava pravo brisanja onih koje smatra neprimjerenima!


Sigurnosni kod
Osvježi

Idi na vrh
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com