Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Optika Simic Prskalo 9U subotu 27.1. 2018. optika Šimić-Prskalo proslavila je dva važna događaja: 15 godina svoga postojanja i otvaranje nove poslovnice u Ljubuškom. Ovom prigodom su se u Ljubuškom na proslavi okupili suradnici, poslovni partneri i prijatelji. Prva poslovnica ove optike otvorena je prije 15 godina u Grudama, a kasnije se tvrtka širila otvarajući poslovnice u Posušju, Ljubuškom, Čapljini, Međugorju te konačno otvaranjem Zeiss Vision Centera u Mostaru.

Prateći suvremene trendove mode i kvalitete, Optika Šimić – Prskalo je izrasla u vodeću maloprodajnu tvrtku sunčanih i dioptrijskih naočala na području Bosne i Hercegovine.

Širenje poslovanja i konstantno povećavanje ponude i kvalitete tražili su i sve prikladnije prostore. Novi prostor je uređen u sklopu novoobnovljenoga hotela Bigeste. Novootvorena poslovnica u Ljubuškom je opremljena Zeiss iProfiler+ uređajem za određivanje najpreciznije dioptrije te za snimanje mape oka i izradu specijalnih personaliziranih leća “iScription”. Od ostalih dijagnostičkih uređaja, na raspolaganju su najsuvremeniji OCT oka, ultrazvuk oka, snimanje vidnog polja, pahimetrija i sinoptofor. Osim toga, klijenti mogu naći veliki izbor najkvalitetnijih dioptrijskih stakala marke Zeiss, dioptrijske okvire uglednih proizvođača, kao i najpoznatije modne brandove sunčanih naočala.

ozio_gallery_nano
Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura

Dodaj komentar

Radišići Portal nije odgovoran za sadržaj komentara i zadržava pravo brisanja onih koje smatra neprimjerenima!


Sigurnosni kod
Osvježi

Idi na vrh
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com