Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

TMT 001TMT tours organizira dvodnevni izlet: MARIJA BISTRICA - VARAŽDIN – ZAGREB. Prijave do 25.10.2017.  a ide se 9. i 10.12.2017, polazak u 3:00 sa kolodvora. Cijena aranžmana (na bazi 45 putnika: 165 km). U cijenu uračunat kompletan navedeni aranžman sa prijevozom, ručkom, organizacijom putovanja i stručni vodič .

1.Dan

Polazak sa kolodvora u 3 sata ujutro. Nastavak puta prema odredištu (autoput) sa kraćim" odmorima. Dolazak u Zagreb, odmor. U nastavku puta prema Mariji Bistrici pridružuje nam se vodič. Obilazak svetišta, te slobodno vrijeme. Slijedi ručak u tradicionalnom zaqorskorm restoranu te nastavak puta prema Varaždinu. Razgledavanje uz vodstvo jednog od najljepših baroknih gradova u Europi. Obilazak jednog od najuređenijih groblja na ovim prostorima, Smještaj u hotelu, večera. Slobodno vrijeme za obilazak adventa tj Varaždinu uz prigodna događanja

2.Dan

Doručak u 08:00 sati. Napuštamo hotel i idemo za Zagreb. Mogućnost odlaska na misu u . katedralu te obilazak iste sa stručnim vodičem. Ovisno o vremenu i sukladno željama za kratki obilazak grada (Kamenita Vrata, Kaptol, itd.), te slobodno vrijeme za obilazak grada u adventsko vrijeme. Sadržaje pogledati na internetu (Advent u Zagrebu). Povratak domovima u popodnevnim satima. Dolazak u Ljubuški cca 22:30 sati.

TMT 1 001

Sponzoriran članak

Idi na vrh
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com