Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

ana gavran 1U prepunoj dvorani Centra za kulturu Korčula na predivnom otoku Korčuli, gdje se za ulaz tražila karta više, održan je prestižni izbor za najboljeg modela godine koji se već treću godinu održava u Hrvatskoj u organizaciji UMAH-a, prve modne agencije osnovane prije više od pedeset godina.

U glazbenom dijelu programa nastupio je Jacques Houdek, koji je svojim predivnim glasom u izvođenju svojih pjesama podigao publiku na noge, a publika mu je zahvalila gromkim pljeskom, a koji je dokaz da je Jacques samo jedan.

Klapa Kumpanji iz Korčule, poznata u svim glazbenim krugovima, izvela je svoje dvije pjesme, a koje su se savršeno uklopile u cijeli program prestižnog izbora.

Nakon svih ocjena i bodova, žiri je zbrojio sve bodove i za pobjednicu proglasio Anu Gavran iz Ljubuškog, za prvu pratilju DOLORES ĐOLIĆ iz Gospića, a za drugu pratilju izabrao je ROMANU MITAR iz Siska.

Svim većerašnjijm izabranim natjecateljicama vlasnik svjetske licence Fiore Tondi i Sandra Šerbec uručili su službene lente i razne poklone sponzora .

U prosincu 2017. godine održat će se svjetski izbor u Budimpešti, gdje će sudjelovati naša predstavnica ANA GAVRAN, zajedno sa svim pobjednicama država iz regije.

Ova nezaboravna večer ostat će svima u predivnoj uspomeni na još jedan izbor, a već od sutra kreću pripreme za svjetski izbor kao i pripreme za novi izbor WORLD TOP MODEL CROATIA 2018. godine.

Dodaj komentar

Radišići Portal nije odgovoran za sadržaj komentara i zadržava pravo brisanja onih koje smatra neprimjerenima!


Sigurnosni kod
Osvježi

Idi na vrh
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com