Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

slaven blazevic 768x480Odbor djece poginulih hrvatskih branitelja ŽZH oštro osuđuje čin nad djetetom poginulog hrvatskog branitelja koji se dogodio u Mostaru od strane policijskih službenika MUP-a HNŽ. Ovim priopćenjem apeliramo svim nadležim institucijama da ovakav čin najoštrije osude u skladu sa zakonskim i moralnim ljudskim načelima kako bi se vratila vec izgubljena vjera i osjecaj sigurnosti koji je vec i onako izblijedio kroz protekle godine.

Tužni smo i ogorčeni kao djeca poginulih hrvatskih branitelja da se na ovakav podmukao način vrši tortura nad građanima, a posebno nad mladim čovjekom čijeg su oca i djeda 1993. godine kao nemoćne i lišene svih ljudskih prava ubili ljudi koji su vladali životom i smrću, a ovaj događaj kojeg su pukom slučajnošću ili samom Božjom voljom zabilježile kamere sve nas asocira na događaje iz proteklog surovog vremena i rata.

Ovom prilikom poručujemo javnosti i svim institucijama da djeca poginulih hrvatskih branitelja u svom srcu nose veliku bol i traume na prošlo vrijeme za koje smo najmanje mi krivi. Iako se u zadnje vrijeme sustavno degradiraju djeca poginulih hrvatskih branitelja poručujemo Vam: NE,MI SMO TU! SLAVENE UZ TEBE SMO!