Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

muvo siroki 1Širokobriješko komunalno poduzeće Čistoća d.o.o. bogatije je za još jedno komunalno vozilo. Naime, danas je predstavljeno 'malo univerzalno vozilo 'Muvo' koje može obavljati dvadeset raznih funkcija kad su u pitanju komunalne vrste poslova.

Vozilo je nabavljeno nakon što je poduzeće apliciralo prema županijskom ministarstvu zaštite okoliša gdje su im odobrena sredstva u iznosu od 75 000 KM. Grad Široki Brijeg i JP Čistoća su zajednički uložili  dodatnih 210 000 KM što znači da je vozilo koštalo 285 000 KM.

Uz vozilo i tu cijenu nabavljena su za sada četiri priključka a poduzeće ima u planu nabaviti još dodatne opreme koja bi pomogla raznolikoj uporabi ovog komunalnog vozila.
U izjavi za ABCportal.info direktor Čistoće Zoran Slišković je napomenuo kako tvrtka nastavlja sa daljnjim razvojem u smislu što boljeg djelovanja na terenu u poslovima za koje su i predviđeni.

-Najvažnije da nemamo dugova koji bi nas kočili u nekim budućim apliciranjima za nabavku dodatne opreme i vozila- rekao je direktor Slišković, kojemu je uspjelo sanirati dugogodišnje dugove ovog komunalnog poduzeća.

Vozilo ima višenamjenske funkcije. Priključci koje posjeduje odnose se na: trostrani kiper sanduk, vakuumska čistilica sa opremom (rezervoar za otpad 1,6m³, rezervoar vode od 300 litara, prednje četke, dodatna visokotlačna pumpa i posebno usisno crijevo), prednja kranska kosilica dohvata do 4 metra i snježni plug.

 

Idi na vrh
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com