Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

ccd59cbcb5255e15534113c36a81b977 MU srijedu oko 22:30 sati u mostarskom prigradskom naselju Ortiješ dogodilo se razbojništvo, gdje je korišteno vatreno oružje, ali nije bilo ozlijeđenih osoba. Kako je za Bljesak.info priopćeno iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije, dvije maskirane osobe su ušle u poslovnicu kladionice 'Bet live' koja se nalazi u sklopu benzinske crpke 'Čule' u Ortiješu, te su uz prijetnju upotrebe vatrenog oružja zaprijetili radnici kladionice tražeći novac.

Prilikom izvršenja razbojništva, lopovi su ispalili dva metka, ali na sreću ozlijeđenih nije bilo. Iz kladionice je otuđen novčani iznost od oko 2000 KM. Nakon toga razbojnici su se udaljili u nepoznatom smjeru. Službenici policije poduzimaju mjere i radnje kako bi se počinitelji otkrili.

Osim ovog kaznenog djela, službenici MUP-a HNŽ su u proteklih 24 sata zabilježili dva kaznena djela 'Krađa', dva kaznena djela 'Oštećenje tuđe stvari', jedno kazneno djelo 'Nasilje u obitelji', te jedno kazneno djelo svrstano pod 'Ostalo'.

Idi na vrh
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com