Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

4YNx5tvS IMG 6358 475 316 85 s c1Nogometni izbornici Zlatko Dalić, Vahid Halilhodžić, Vladimir Petković i Mladen Krstajić proglašeni su osobama godine na Večernjakovom pečatu koji je sinoć održan u Kosači. Rođeni Livnjak Zlatko Dalić preporodio je reprezentaciju Hrvatsku i Vatrene odveo na Svjetsko prvenstvo. 

"Ja sam ponosan što sam bio dio ove večeri, kao i zbog nagrade koju sam dobio, što sam u društvu mojih kolega. Mislim da se malo država na svijetu može pohvaliti sa četiri izbornika koja su izborila plasman na Svjetsko prvenstvo, i to je zaista sjajno. Nadam se da ćemo mi svi skupa napraviti uspjeh, i da će narod u Bosni i Hercegovini biti ponosan na nas. Na Svjetskom prvenstvu svatko će naći svog favorita, ali mislim da je ovo bila sjajna ideja, sjajne nagrade, i preponosan sam", kazao je u izjavi medijima Zlatko Dalić i dodao: 

"Napravili smo rezultat, ne gledamo tko je koje nacionalnosti. Mislim da moramo gledati bolju budućnost svi zajedno, da ne idemo iz Bosne i Hercegovine nego da ostanemo tu, i stvaramo bolju budućnost. Smatram da to sportaši najbolje rade, prezentiraju BiH dugi niz godina, a trebaju se i drugi ugledati na nas". 

Dodaj komentar

Radišići Portal nije odgovoran za sadržaj komentara i zadržava pravo brisanja onih koje smatra neprimjerenima!


Sigurnosni kod
Osvježi

Idi na vrh
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com