Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

img 2580Dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije u sklopu Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru, bio je nazočan na potpisivanju ugovora između predstavnika Zračne luke Mostar i Croatia Airlinesa.

Potpisivanjem Ugovora ispunjeni su uvjeti za uspostavom zračne linije koja će od 3. svibnja 2018. godine redovito povezivati Mostar i Zagreb.

U obraćanju nazočnima, predsjednik Herceg izrazio je zadovoljstvo potpisanim Ugovorom, te dodao: „Vjerujem u to kako će uspostava zračne linije Zagreb-Mostar doprinijeti još većoj međusobnoj povezanosti inače snažno povezanih gradova, te razvitku poslovnih veza koje će omogućiti realiziranje brojnijih investiranja na obostranu dobrobit".

Istaknuo je i to kako je jedan od prioriteta u radu Vlade Hercegovačko-neretvanske županije zračna povezanost s odredištima glavnih gradova zemalja Europske unije, te preko njih i s cijelim svijetom.

„Stoga smo spremni još snažnije sudjelovati u razvitku Zračne luke Mostar, jer bez toga nema jačanja gospodarstva, Županije, kao i cijele regije", zaključio je predsjednik Herceg.

 

Idi na vrh
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com