Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

GE7IC3Wv simovic 475 316 85 s c1Čapljinci su još jednom pokazali veliko srce kada je u pitanju pomoć jednih drugima, posebice u teškim trenucima! I ne samo Čapljinci, nego cijela Hercegovina, cijela BIH, dobri ljudi iz cijelog svijeta…

Naime, proteklih dana cijela Čapljina digla se na noge kako bi se skupila sredstva potrebna za liječenje našeg sugrađanina Ivice Šimovića, u akciji koju je pokrenuo Crveni križ općine Čapljina zajedno sa Čapljinskim portalom.

Kako je Čapljinskom portalu potvrđeno od članova Ivicine obitelji, u ponedjeljak, 12. ožujka, prikupljena su sredstva potrebna za troškove liječenja i smještaja u Grčkoj.

Ivica bi do kraja tjedna trebao otputovati na operaciju, o čemu ćemo blagovremeno obavijestiti.

Obitelj se ovim putem zahvaljuje svima koji su na bilo koji način pomogli u akciji prikupljanja sredstava za mladog Ivicu.

Žiro račun za pomoć i dalje ostaje otvoren, a za sve one koji i dalje žele pomoći Ivici mogu to učiniti na sljedeći način:

na ime MARIJA ŠIMOVIĆ – Čapljina
Unicredit banka d.d , tekući rn. br. 3381102572462424

Za uplate iz inozemstva
IBAN: BA39 3381 1028 7246 3733

SWIFT: UNCRBA 22

Inače, Ivica je rođen 1987. godine u Čapljini, a prije mjesec dana dijagnosticiran mu je TUMOR CEREBRI HEMIPARESIS lat. DEX.+ Za žurni operativni zahvat u Grčkoj  CYBER KNIFE metodom potrebita su novčana sredstva u iznosu od 35.000 €.

Zbog kratkog vremenskog roka i tek odobrenog termina zahvata u Grčkoj, bilo je jako malo vremena za prikupljanje novčanih sredstava, ali Čapljinci su, zajedno sa cijelom BIH, uspjeli prikupiti sredstva potrebna za liječenje.

Idi na vrh
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com