Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

YD16IpqF 58d1895b eb40 462f b363 722d0a0a0a6c operacija bolnica hirurzi 690x480 475 316 85 s c1Osim što SKB Mostar već godinama muku muči s financijskim problemima, sada su se pojavili novi. Naime, zbog velike nestašice krvi, došao je u pitanje nastavak operativnoga programa u toj bolnici. 

Kako je rekao ravnatelj bolnice  Ante Kvesić za Večernji list BiH, u četvrtak je imao sastanak s vodećim ljudima Transfuzijskog centra SKB-a Mostar na kojem se razgovaralo o trenutačnoj situaciji. 

"Stanje je bilo takvo da smo imali samo 10 doza krvi. Za jednu ovakvu ustanovu to je premalo i znak da se moraju aktivirati svi alarmi te hitno poduzeti mjere kako bi se stanje što prije normaliziralo. Osoblje Transfuzijskog centra radi svoj posao kako se očekuje od njega, ali u ovome dijelu godine uvijek se susrećemo s ovim problemom. Ovaj put probleme je zaista velik. Mnogo je ljudi na godišnjim odmorima, ali šaljem apel svima da daruju krv ovih dana ako mogu",  rekao je Kvesić za Večernji list BiH. 

Najavio je kako će početkom idućeg tjedna imati sastanak s voditeljima klinika na kojem će se razgovarati o mogućnosti prekida operativnoga programa u bolnici zbog novonastale situacije.

 

Dodaj komentar

Radišići Portal nije odgovoran za sadržaj komentara i zadržava pravo brisanja onih koje smatra neprimjerenima!


Sigurnosni kod
Osvježi

Idi na vrh
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com